У Центральній виборчій комісії нагородили Подяками і Почесними грамотами організаторів виборчого процесу з виборів Президента України 17 січня 2010 року в Києві.
Відкриваючи зібрання, голова Центрвиборчкому Володимир Шаповал подякував присутнім за велику роботу, проведену під час виборчого процесу, і відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків. «Не маю сумніву, що всі ви завжди будете достойними представниками так званої корпорації організаторів виборів, — зазначив В. Шаповал. — А державі і всім нам бажаю, щоб вибори будь-якого рівня проходили спокійно і в строки, передбачені Конституцією України».
Крім того, як повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ секретаріату ЦВК, високо оцінив роботу киян-організаторів виборів і висловив слова подяки на їхню адресу заступник голови комісії Андрій Магера, який опікується організацією виборчого процесу в Києві. Під час заходу Почесною грамотою ЦВК було нагороджено 15 осіб, а Подякою ЦВК — 102. Серед нагороджених — голови, заступники голів, секретарі, члени окружних та дільничних виборчих комісій, працівники відділів ведення Державного реєстру виборців, а також представники органів виконавчої влади.