На шляхетний заклик редакції газети «Голос України» порадувати до 9 Травня фронтовиків безкоштовною передплатою на парламентське видання одними з перших дружно відгукнулися аграрії Казанківського району Миколаївської області. Завдяки їхній фінансовій підтримці майже шістдесят учасників бойових дій, котрі проживають у районі, з травня й до кінця року безплатно отримуватимуть парламентську газету.
Примітно: подарунок ветеранам підготували не користолюбці земних благ з мандатом, не марнотратники життя, не «нові українці», які за одне відвідування ресторану просиджують місячну зарплату заводського робітника, — прості сільські хлібороби, звичайні люди від плуга й землі з твердим моральним стрижнем і життєвою мудрістю.
У казанківських аграріїв Гарика Мкртчяна, Юрія Корецького, Івана Чипака, Олександра Масляного, Віктора Новгородського, Миколи Дерев’янка на рахунку кожна копійка: надворі весна й цим усе сказано. Але вони ніколи не замикалися в орбіті власних інтересів, за що й поважають їх селяни.
— Казанківські аграрії — основа, моноліт району, його базис, — підкреслює голова районної ради Василь Кузін. — Вони сумлінно розраховуються з пайовиками, беруть активну участь у соціальних програмах, допомагають школам, опікуються сиротами. Людей з активною громадянською позицією в Казанківському районі багато й це радує — практично всі керівники аграрного сектору.
Миколаївська область.