П’ять з половиною мільйонів гривень винні споживачі ТзОВ «Санком-Рівне» за послуги з вивезення побутових відходів. Ця сума заборгованості перед підприємством може негативно позначитися на його роботі. Тому «Санком-Рівне» продовжує люстрацію своїх клієнтів, адже сумлінні платники не повинні платити за інших. Інформацію про боржників у кожному будинку рівняни отримають разом із рахунками за вивезення сміття.

— Ми неодноразово зверталися до споживачів з проханням погасити заборгованість за надані послуги. Нині це питання постало досить гостро і його необхідно вирішувати, бо техніка інколи ламається та потребує ремонту, дорожчають автозапчастини, пальне. Також підвищується вартість комунальних послуг — уже подорожчали електроенергія, газ, вода, тепло. І якщо ситуація з неплатниками за послуги з вивезення побутових відходів не зміниться найближчим часом, важко передбачити наслідки, — каже директор ТзОВ «Санком-Рівне» Святослав Євтушенко.

Тим часом, уже з 1 вересня ТзОВ «Санком-Рівне» змушене підняти тарифи за вивезення побутових відходів з 5 гривень 36 копійок до 7 гривень 33 копійок.

Рівне.