Футбол. Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Перший матч. 20 квітня.
 «Інтер» (Італія) — «Барселона» (Іспанія). 3:1. Мілан. «Джузеппе Меацца». 
83 000 глядачів. Рефері — Олегаріу Бенкуренса (Португалія). Голи: Педро, 19, Снейдер, 30, Майкон, 49, Дієго Міліто, 61.
«Інтер»: Жуліо Сезар, Майкон (Ківу, 72), Лусіо, Самуель, Дзанетті, Мотта, Камб’яссо, Снейдер, Пандев (Станкович, 56), Дієго Міліто (Балотеллі, 74), Ето’О. Тренер — Жозе Моуріньйо.
«Барселона»: Вальдес, Даніні Алвеш, Пуйоль, Піку, Максвелл, Кейта, Бускетс, Гаві, Педро, Ібрагімович (Абідаль, 63), Мессі. Тренер — Госеп Гвардіола.
На «Сан-Сіро» (друга назва стадіону в Мілані) відбувся блискучий поєдинок гідних суперників. Ми спостерігали закручений сюжет, божевільну інтригу і, зрозуміло, яскравий футбол у виконанні найкращих футболістів світу. Такі матчі не забуваються. «Інтер» удома здобув вражаючу вольову перемогу над, здавалося б, нездоланною, мов скеля, «Барселоною».
Каталонці швидко відкрили рахунок. І, гадалось, продовжать переможну ходу. Але команда Моуріньйо поступово вирівняла гру і рахунок. А після перерви почалися ще захопливіші події.
Либонь, тренер «Інтера» сказав своїм підопічним якісь чарівні слова, бо за свистком арбітра вони просто полетіли вперед, змітаючи все на своєму шляху. Завдяки цьому завдали другого влучного удару, котрий перевернув ситуацію на полі. Хоча гості не знітилися і також ішли вперед.
А от подальші події підірвали поєдинок. Господарі розіграли класну комбінацію, котра завершилася голом. А для гостей усе вмить стало жалюгідним. Отут і почалося напруженіше і найвидовищніше: скажений тиск «Барси», яка пішла вперед усім складом, і несамовита оборона «Інтера». Але рахунок не змінився. І міланці вирушать до Іспанії фаворитами протистояння. Можливо, хтось скаже, що несподіваними. Але ніхто не заперечуватиме: «Інтер» продемонстрував і велику самовіддачу, і добру майстерність. І тоді не такою вже несподіваною здаватиметься його перемога. А ми маємо підстави побачити грандіозну битву і на «Камп Ноу» 28 квітня.
На знімку: коли радість на всіх одна (м’яч забив «Інтер»).
 
Фото з сайту УЄФА.