Весняний авітаміноз позначився не лише на здоров’ї, а й на гаманцях споживачів. Овочеві ряди на ринках Кам’янця-Подільського втішають хіба що асортиментом. 
Зелені та ранніх овочів багато, їх везуть найчастіше із сусідніх Чернівецької та Тернопільської областей, проте ціни на вітаміни дуже кусаються. Тепличні огірки коштують 16 гривень за кілограм, редис — 15, помідори — 25, перець — 35. Доступніші для бідніших покупців хіба що пекінська капуста, кілограм якої можна придбати за 6,50 та зелена цибуля — по дві гривні за стограмовий пучок. Морква, буряк, яблука та білокачанна капуста приблизно за однією ціною — п’ять-шість гривень за кілограм.
За пучечок петрушки чи кропу для салату правлять по дві гривні. А ось черемша із сусідніх лісів удвічі дешевша: її так багато, що покупці не встигають розбирати, і до вечора ціну «збивають» наполовину. Салати, звісно, слід чимось заправити. Олія на кам’янецьких ринках продається від 8 до 14 гривень за літр. А сметана ще дорожча: сільські господині доставляють її по 15—16 гривень за півлітрову банку, в магазині за літр треба викласти 25—28 гривень. Дорогий і домашній сир — 20—25 гривень за кілограм і навіть більше.
Молочні продукти навесні не з дешевих. Cеляни кажуть, що молока нині мало, більше його буде, як з’явиться паша. Конкуренцію приватним молоковиробникам складають кілька місцевих виробничих фірм. Якщо на ринку літр домашнього молока коштує 6,50, то у фірмових магазинах — на гривню менше.
Помітного подешевшання продуктів щоденного попиту в місті не спостерігається. Тож кам’янчани кажуть, що їхні гаманці худнуть просто на очах. 
«Не очікуємо особливих цінових змін на вітамінну продукцію та продукти щоденного попиту й улітку, — коментує ситуацію заступник начальника управління економіки Сергій Цвяк. — Ціни на ринках тримаються ще й тому, що наше місто щодня приймає багато гостей, туристів, які теж не оминають наші ринки».
Що почім на ринках Кам’янця-Подільського
яловичина (1 кг) — 32—40 грн.;
свинина (1 кг) — 40—45 грн.;
сало (1 кг) — 10—15 грн.;
кури (патрані, 1 кг) — 16,90—17 грн.;
молоко (розливне, 1 л) — 3,33—4 грн.;
сметана (1 л) — 20—30 грн.;
сир кисломолочний (1 кг) —12—20 грн.;
масло вершкове (1 кг) — 35—50 грн.;
яйця курячі (1 дес.) — 7,5—9 грн.;
олія соняшникова (рафінов. 1 л) — 9—11 грн.;
цукор-пісок (1 кг) — 8,5—9 грн.;
борошно пшеничне (в/г, 1 кг) — 3—4 грн.