Дослідження, проведене ізраїльськими фахівцями, показало, що регулярне вживання в їжу плодів фінікового дерева, дає змогу понизити рівень умісту жирів у крові, а це є профілактикою виникнення серцево-судинних захворювань, зокрема атеросклерозу. Це також сприяє зниженню рівня pH крові й уповільнює процеси старіння.
Медицина
118
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Чернігівщині понад 27 тисяч домогосподарств отримали допомогу на придбання твердого палива 874
-
2Біржові торги Подільського лісового офісу другого кварталу завершено: викуплено 86% деревини 64
-
3Комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендує Парламенту прийняти в цілому два законопроєкти й один — за основу 63
-
4Відбулися комітетські слухання на тему «Стратегічні орієнтири поглиблення торговельно-економічних відносин України з країнами Європейського Союзу в умовах набуття Україною офіційного статусу кандидата на вступ до ЄС» 61
-
5Державний Гімн України: законодавчий статус та значення 59