Дослідження, проведене ізраїльськими фахівцями, показало, що регулярне вживання в їжу плодів фінікового дерева, дає змогу понизити рівень умісту жирів у крові, а це є профілактикою виникнення серцево-судинних захворювань, зокрема атеросклерозу. Це також сприяє зниженню рівня pH крові й уповільнює процеси старіння.
Медицина
117
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо актуалізації та удосконалення деяких положень 61
-
2«Недоспівана пісня»: на честь Василя Сліпака у Львівському історичному музеї відкрили виставковий проєкт 61
-
3Прийняли закон щодо пенсійного забезпечення окремих осіб із числа учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України 60
-
4Міжнародний день солідарності людей 59
-
5Запоріжжя: моя школа – моя фортеця 58