Дослідження, проведене ізраїльськими фахівцями, показало, що регулярне вживання в їжу плодів фінікового дерева, дає змогу понизити рівень умісту жирів у крові, а це є профілактикою виникнення серцево-судинних захворювань, зокрема атеросклерозу. Це також сприяє зниженню рівня pH крові й уповільнює процеси старіння.
Медицина
117
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Сьогодні відзначають Міжнародний день людського братерства 71
-
2Верховна Рада України вдячна Нідерландам за вагому військову та гуманітарну підтримку України 68
-
3Комітет з питань економічного розвитку відстежує використання на практиці інструментів підтримки індустріальних парків 67
-
4Освітній семінар на Роменщині 62
-
5Експортні досягнення України та прогноз правил гри на ринку ЄС 61