У селі Кам’янка Кам’янець-Подільського району на Хмельниччині розшукують номер нашої газети за 20 березня. «Аякже, газета написала про нас, чи не єдина захистила наші інтереси, особливо літніх людей». У статті «Бідні мільйонери» йшлося про збудовану в селі амбулаторію сімейної медицини, зі здачею якої тягнуть уже другий рік. Об’єкт було внесено до плану соціально-економічного розвитку області. От люди й не можуть зрозуміти, чому вони замість сучасної просторої амбулаторії мають ходити до лікаря в... старезний та холодний сільський клуб, де ні роздягнутися для огляду, ні процедуру належно провести. «Цей номер «Голосу» передають із рук у руки, — розповіли селяни. «Ми дуже вдячні газеті, що порушила таке болюче питання напередодні 65-річчя Перемоги над фашизмом, — кажуть ветерани. — Може, зважаючи на таку велику дату, подбають про те, щоб ми змогли лікуватися не гірше, як ті, кого ми перемогли в минулій війні?!».
«Я теж сподіваюся на це, бо так і має бути,— каже сільський голова Юрій Волощук. — А щодо газети, то наша сільська рада вирішила зробити подарунок ветеранам війни. Передплатили двом десяткам колишніх воїнів «Голос України» до кінця року. Тепер Семен Семенович Грицак, Петро Павлович Диновський та інші будуть отримувати його з першого травня, відтак зможуть поділитися новинами від «Голосу» і з сусідами на своїх кутках. Газета заслуговує, щоб її читали в кожній родині. Ми вдячні виданню за принципову позицію, за народність, захист інтересів «малого» українця, за те, що об’єднує в цей сумбурний час усіх громадян країни. Ми — один народ, і нам треба дбати про єдину для нас усіх країну. Хай що там кажуть, але прості люди в минулу війну на фронті чи у криївках думали про одне — про свою родину, своє село, які були для них уособленням Батьківщини. З них і треба брати приклад нам усім та дбати, щоб наші села розквітали».
Юрій Володимирович звернувся до своїх колег, які працюють у місцевому самоврядуванні: «Запрошую підтримати почин, не забути жодного ветерана. Читаючи «Голос України», вони не тільки знатимуть, чим живе вся Україна, а й відчуватимуть нашу постійну повагу до них».