Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс (на знімку) в інтерв’ю одному виданню розповів, що призовий фонд національної збірної країни в останні роки поповнюється переважно з його особистих коштів.
«Протягом багатьох років преміальний фонд збірної поповнюється переважно за мій рахунок. Виймаю з бюджету родини й плачу гравцям і тренерам. Цю інформацію я адресую тим, хто так наполегливо вимагає від мене відзвітуватися про витрати збірної. Я теж небідна людина, тому маю право займатися благодійністю».
«Шахтар» і «Динамо» судитиме іноземець
Центральну зустріч другого кола української Прем`єр-ліги «Шахтар» — «Динамо» судитимуть іноземні судді. Про це заявив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.
«Ганьба, що в країні з такими футбольними традиціями поки що немає арбітрів, котрі заслуговують право обслуговувати матчі Євро, який пройде у нас на батьківщині. Тому я ініціював питання про відмову від практики запрошення закордонних рефері. Хоча для матчу «Шахтар» — «Динамо» (Київ), котрий відбудеться 5 травня, ми зробимо виняток. Його обслуговуватиме бригада іноземних арбітрів. Щоб не було розмов про адміністративний тиск Суркіса на суддів».

Фото Павла КУБАНОВА.