Вінниця

На прийом до нового голови Вінницької обл-держадміністрації 64-річний вінничанин Валерій Тирса прийшов не сам, а зі своїм рогатим другом — цапом.
— Хотів подарувати його нашому новому керівнику, але він відмовився від такого подарунка, — каже чоловік. — Зробив я так для того, щоб більше запам’ятав мене й ті проблеми, про які йому розповів.
Чоловік каже, що керівник краю пообіцяв їх вирішити, зокрема, підтримати музей-садибу імені Миколи Пирогова. Пан Валерій мешкає неподалік садиби великого хірурга, на околиці міста, тому й уболіває за розвиток цієї частини обласного центру.
— Хай тільки не дотримає слова! Тоді всіх своїх козлів приведу до адміністрації і буду там із ними жити. А в мене їх семеро.
Найбільше потішив власник тварини пасажирів одного з маршрутів тролейбуса. На Соборну, до приміщення держадміністрації, В. Тирса приїхав на тролейбусі. Вано, така кличка в цапа, теж їхав разом із ним. Перехожі охоче фотографувалися поруч із круторогим на сходах будинку обласної державної адміністрації. Через деякий час «ходок» до посадовця знову заштовхав вперту тварину до салону тролейбуса й подався додому.