Перебуваючи в Черкаській області, заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко взяв участь у заходах з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.
М. Томенко наголосив, що потрібно активніше пропагувати здоровий спосіб життя серед молоді, а не лише обмежувати їхні згубні звички.
«Сьогодні важливо не тільки проводити заходи з обмеження паління, вживання алкоголю тощо, а й пропагувати здоровий спосіб життя серед молоді», — сказав він.
Фонд М. Томенка спільно з головою Черкаської обласної ради Володимиром Гресем та районними радами провели урок здоров’я. Говорячи про свою участь у заході, М. Томенко зазначив: «Сьогодні треба активніше говорити не про спортивний, а про оздоровчий напрям роботи у школах і, враховуючи те, що вкрай бракує спортивної інфраструктури, ми запропонували почати з найпростішого — тих видів спорту, які відкриті для всіх і не потребують спеціальної підготовки. Таким є, зокрема, настільний теніс».
М. Томенко, В. Гресь та члени збірної команди України з настільного тенісу провели урок зі школярами й передали 21 стіл для настільного тенісу у восьмирічні сільські школи Черкаської області. Микола Томенко висловив переконання, що «сьогодні, як мінімум, кожен політик і бізнесмен повинен відповісти на запитання: що я зробив для здоров’я своєї країни».
Прес-служба Миколи ТОМЕНКО.