У місті Березне на Рівненщині наступних вихідних відбудеться ХVІ Міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам’яті заслуженого тренера Станіслава Коваля. Участь у ньому візьмуть триста спортсменів не лише з України, а й з Білорусі та Польщі. Область на турнірі представлятимуть борці з Рівного, Костополя, Кузнецовська, Сарн і Березного.
Всіляко сприяє організації та проведенню турніру голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук (на знімку), який до того ж є почесним президентом обласної федерації греко-римської та вільної боротьби. Саме він ініціював заснування 1994 року турніру пам’яті відомого тренера, який згодом набув статусу міжнародного. До речі, під керівництвом Станіслава Коваля, займаючись свого часу у Березнівській ДЮСШ, Олександр Данильчук став майстром спорту СРСР з греко-римської боротьби, захищав честь держави у складі збірної.
— Дуже радий, що з кожним роком до цього мужнього виду спорту долучається все більше молоді, — каже Олександр Данильчук. — Так вона гартується, з користю для здоров’я проводить вільний час у спортзалах, а не у підворітнях. Мені приємно, що турнір «прижився» на наших рівненських теренах.
Рівне.
Фото автора.