Батьки учнів міста Кам’янця-Подільського з тривогою сприйняли повідомлення про перенесення святкування Дня Перемоги 9 травня на міський стадіон. У місті пам’ятають, як в минулі роки учнів масово звільняли з уроків, щоб провести репетиції.
Під палючим сонцем багатьом дітям ставало погано. Батьки висловлюються категорично проти такої практики. Без жодного ентузіазму сприймають таку методу вшанування колишніх воїнів і педагоги. Цього року тритижневий карантин і так негативно вплинув на навчальний процес.
Міський голова Анатолій Нестерук заспокоїв усіх: ветеранів ушанують, як належить, концертна програма відбудеться за участю численних творчих колективів міста, які стабільно працюють і завжди готові виступати перед найвибагливішою аудиторією. Жодного учня з уроків не відправлятимуть на репетиції. Окрім того, керівник міста наголошує, що й батьки не можуть у цей нелегкий час шити сценічні костюми для виступу своїх дітей 9 травня. Менш помпезним буде й військове шоу, адже вояків у місті за останні роки помітно поменшало. Але дійство буде гідне події, пообіцяв Анатолій Нестерук.