Дніпропетровські ветерани відмовилися купувати медаль і орден «65-річчя Перемоги», які запропонувала їм київська виробнича компанія «Мистецький двір». 

На яскравій листівці й у супроводжувальному листі, які отримала від «Мистецького двору» Дніпропетровська міська рада ветеранів, йдеться про те, що компанія готова виготовити ці нагороди за 45 і 130 гривень відповідно всім бажаючим, а замовити можна не менше 50 комплектів.
— Як з’ясувалося, медаль і орден — не офіційні. Тобто кожний ветеран може сам себе нагородити, залежно від того, скільки фінансів у нього вистачить, — каже голова міської ради ветеранів, генерал-майор у відставці Павло Васильєв.
— Нас така пропозиція шокувала. Мало того, що нині відкрито торгують бойовими нагородами, які викрали або виманили у ветеранів, скориставшись їхнім зубожінням. Так тепер ще й нам самим пропонують купити собі медаль на пам’ять про святкування Великої Перемоги, за яку ті, хто повернувся з війни, заплатили кров’ю, а близько дев’яти мільйонів наших бойових товаришів — життям. Ми вважаємо, що заснування орденів і медалей — це прерогатива держави. Виготовляти їх має Монетний двір, посвідчення на них має підписувати Президент, а вручати — представники органів влади, а не спонсори. Павло Васильєв закликав усіх фронтовиків не спокушатися купованими медалями.