Футбол. Чемпіонат країни. Прем’єр-ліга. 24-й тур.
«Металург» (Запоріжжя) — «Оболонь». 2:1. 4 200 глядачів. Рефері — Покидько (Полтава). Голи: Тейку, 4, Алозі, 30 — Конюшенко, 9.
«Кривбас» — «Металіст». 2:2. 1 500 глядачів. Рефері — Сіренко (Сімферополь). Голи: Бартулович, 38, Кіцута, 90+2 — Олійник, 32, Фініньо, 63.
«Чорноморець» — «Ворскла». 0:0. 4 600 глядачів. Рефері — Іщенко (Київ).
«Динамо» — «Арсенал». 3:1. 12 500 глядачів. Рефері — Арановський (Київ). Голи: Вукоєвич, 34, Маграо, 62, Мілевський, 65 — Закарлюка, 74. Вилучено Шершуна («Арсенал», 82, нецензурні та образливі вислови на адресу рефері), Симоненка («Арсенал», 83, друге попередження).
«Шахтар» — «Дніпро». 0:0. 38 195 глядачів. Рефері — Деревинський (Київ).
«Іллічівець» — «Металург» (Донецьк). 0:4. 4 600 глядачів. Рефері — Даньковський (Київ). Голи: Дімітров, 42 (п), 84, Танаса, 69, Мхітарян, 81.
«Закарпаття» — «Карпати». 1:1. 2 000 глядачів. Рефері — Родіоненко (Луганськ). Голи: Микуляк, 90+2 — Батіста, 28.
«Таврія» — «Зоря». 0:1. 7 600 глядачів. Рефері — Годулян (Одеса). Гол: Селюк, 62.
Бомбардири: Мілевський («Динамо») — 14 м’ячів, Джексон («Металіст») — 13, Селезньов («Дніпро») — 11. 
Тренер «Дніпра» Володимир Безсонов вважає закономірним результат у матчі його команди проти «Шахтаря»: 
— Ми добре оборонялися й не дали супернику створити чогось небезпечного, за винятком декількох ударів з далекої дистанції. Якщо говорити в цілому, то ми погано контратакували. Але на це були свої причини: у команди не все здорові — Гоменюк і Голек.
А от наставник «Шахтаря» Мірча Луческу, як то кажуть, добре «поганяв кота» підопічним. І серйозно критикував їх за невиразну гру проти «Дніпра» і нічийний результат. Адже втрата двох очок дозволила «Динамо» наздогнати «гірників» за очками, а за різницею забитих і пропущених м’ячів — випередити їх. Одночасно пан Луческу не забув згадати конкурентів за титул. Мовляв, «Дніпро» грав по-бойовому. От і з динамівцями б так само...
Натомість тренер «Динамо» Валерій Газзаєв про «Шахтар» нічого не казав. Він спершу прокоментував хід зустрічі своєї команди з «Арсеналом»: «Дуже важливо перемагати на заключному етапі чемпіонату. До рахунку 3:0 я грою задоволений, потім почалося щось незрозуміле. А так усе пройшло спокійно, хоча «Арсенал» боровся. Але рівень наших гравців був вищим».
— Чи не вважаєте, що навіть за рахунку 5:0 на користь «Динамо» будуть скарги на суддів?
— Наш клуб звинувачують у всіх смертних гріхах, і це мені не подобається. Я відповідаю тільки за дії своєї команди, коментувати інших — неетично. Тим більше, давати поради. Тренери, які звинувачують суддів, ідуть неправильним шляхом.
Я, як тренер, ні гравців, ні президента, ні суддів ніколи лаяти не буду. А такий клуб, як «Динамо», не заслуговує такого ставлення преси. Подібний епізод, як ото у нас із «Металістом», стався у матчі «Ліверпуль» — «Бенфіка», і тоді Луїзао вилучили.
Дивуюсь, для чого ЗМІ здіймають ажіотаж? «Динамо» — гранд українського футболу, і треба ставитися до нього терпиміше. Втім, з колії нас це не вибиває, навпаки, згуртовує. В нас є молоді гравці. Це професіональний спорт, і треба продовжувати свою працю. Але завжди знайдуться ті, кого сильні команди дратуватимуть.
— Сьогодні Шевченко був не схожий не себе...
— Протягом тижня нам доведеться зіграти три матчі, тому я його й замінив.
— Але Мілевського не зняли...
— Він і так пропустить два матчі через картки...
Насамкінець варто сказати про надзвичайно гостру суперечку за виживання. «Кривбас» відібрав очки в «Металіста». На останніх секундах матчу в Ужгороді «Закарпаття» врятувало себе і позбавило перемоги львів’ян. Сенсаційно переграла «Зоря» в Сімферополі «Таврію», котра, як відомо, вийшла до фіналу Кубка країни і нібито в достатньо добрих кондиціях. Але, як бачимо, інстинкт самозбереження виявився сильнішим.