Народний депутат від Блоку Литвина Василь Шпак (на знімку) побував у Хмельницькій області, де зустрівся з новим головою обласної державної адміністрації Василем Ядухою та фахівцями аграрного сектору.
Нині надзвичайно актуальним є питання підготовки до весняно-польових робіт, відзначив парламентарій. Подорожчало дизельне пальне, мінеральні добрива — все це хвилює насамперед селян. «Ми говоримо, що селяни мають сіяти, але сіють не всі. Сьогодні сіють ті, хто живе на Хрещатику і мають тисячі гектарів землі. А у селянина, який зацікавлений у створенні умов свого життя, немає ні коштів, ні ресурсів, — сказав народний обранець. — Тисячі селян сподіваються, що завдяки новій владі будуть втілюватися нові державні програми та зміниться структура сільськогосподарського виробництва».
Василь Шпак переконаний також, що «нині Україна сильно відстала в технологіях, машинобудуванні. Тому потрібно знаходити варіанти спільної діяльності та залучати інвестиції. А тих власників, які за копійки викупили заводи, змусити піднімати виробництво».