Кіровоградський обласний військовий комісаріат готовий до відкритої співпраці з пресою і зобов’язався влаштовувати для журналістів щотижневі брифінги. Про це військовий комісар області Ярослав Кучер повідомив під час зустрічі з редакторами друкованих та електронних видань за участю директора Департаменту інформполітики Держкомтелерадіо Богдана Червака та заступника голови ОДА Віти Атаманчук.

При військкоматі створили сектор зі зв’язків з громадськістю, який очолив заступник обласного військового комісара Олег Молчанов. Наскільки відкритими будуть силовики для ЗМІ та громадськості, зможемо оцінити вже наступного тижня — перший брифінг має відбутися в понеділок, 18 серпня.

А тим часом Скорботна п’ятниця пройшла в Кіровограді. Тут попрощалися ще з двома земляками — бійцями 34-го батальйону територіальної оборони молодшим сержантом Віталієм Петровичем та рядовим Романом Крадожоном, які загинули під Горлівкою Донецької області. У місті приспустили державні прапори та скасували всі розважальні заходи.

Кіровоградська область.