Дев’яносторічну бабусю взяли під варту міліціонери Могилів-Подільського району на Вінниччині. Її підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ран 84-річній односельчанці. Остання померла від втрати крові у машині швидкої допомоги дорогою до лікарні.
Трагедія сталася в селі Яруга цього району. Старенькі товаришували, ходили в гості одна до одної. Коли в той день постраждала запрошувала до хати подругу, навіть гадки не мала, що гостя... зарубає її сокирою.
Старенькі, як зазвичай, погомоніли про своє. Сусіди кажуть, мабуть, трохи пригубили якоїсь настоянки, бо на столі залишилася недопита пляшка. Гостя притомилася, лягла на ліжко господарки і одразу задрімала. А тій не сподобалося, що на її ліжку спить чужа людина. Почала будити. Намагалася відправити додому. Гостя розсердилася, спросоння схопила сокиру, що була біля ліжка, і вдарила нею господарку по голові. Після цього пішла до дочки потерпілої. Пояснила, що мати впала з ліжка й розбила голову об сокиру, що лежала на підлозі.
Експерти, які виїхали на місце трагедії з опергрупою, спростували слова старенької. Її затримали. Порушено кримінальну справу за фактом умисного нанесення важкої тілесної травми, що призвела до смерті. За словами старшого інспектора відділу зв’язків з громадськістю управління МВС у Вінницькій області Ганни Олійник, міра покарання за такий злочин — позбавлення волі на строк від семи до десяти років.