— Вінниччина для мене не чужа, тут я бував ще в дитинстві, сам родом з сусідньої, Кіровоградської області, хоча для мене неважливо, де людина народилася, важливо, що вона зробила, — такими були перші слова нового голови Вінницької облдержадміністрацій Володимира Демішкана після його представлення на новій посаді. — Мені не раз доводилося приїздити в область у справах і бачу, що область змінилася невпізнанно. Тому моє завдання — не розгубити, а примножити те, що зроблено попередниками разом з вінничанами. Віце-прем’єр Володимир Сівкович, представляючи нового керівника, звернув увагу на те, що В. Демішкан є одним з кращих фахівців у галузі будівництва та обслуговування автомобільних доріг, тривалий час керував Державною службою автомобільних доріг.
«Зараз треба забути про вибори, про всі суперечки, пов’язані з ними, і надолужувати згаяне. Таке завдання поставив перед регіоном Президент», — уточнив В. Сівкович. І робити це треба разом з органами місцевого самоврядування. А що владний олімп краю чекають кадрові зміни, стало зрозуміло зі слів В. Сівковича, сказаними під час зібрання за участю заступників голови ОДА, керівників районів, начальників управлінь: «Думаю, що цей зал уже найближчим часом зміниться за персоналіями, зміниться також стиль роботи...»
До речі, у Вінниці працює брат нового керівника регіону — Василь Демішкан. Він очолює обласне управління Державної служби автомобільних доріг. А в одному з сіл Піщанського району чи не половина його мешканців мають таке само прізвище, як у новопризначеного голови ОДА.
 

Вінницька область.