Дві британські компанії, котрі займаються розробкою та реалізацією проектів створення нових міст, презентували у Черкаському міськвиконкомі своє бачення розвитку обласного центру.
Фахівці з містобудування мають великий досвід зведення споруд промислового і житлового призначення у різних країнах світу. Через півроку після досягнення домовленостей з міською владою англійські проектанти нададуть програму відродження інфраструктури Черкас та прибережних територій, а також складуть бізнес-план. На початковій стадії проекту всі підготовчі роботи містобудівники туманного Альбіону виконають за власні кошти.
— Співпраця з британськими компаніями прискорить економічне зростання міста й підвищить рівень життя черкащан, — переконаний міський голова Сергій Одарич. — Важливо, що наші партнери самостійно шукатимуть зарубіжних інвесторів задля здійснення масштабного проекту, котрий є першим в Україні. Ми почнемо будувати нове місто, в якому органічно поєднаються національний колорит та європейська якість життя.
 

Черкаси.