З другого півріччя учасники Великої Вітчизняної війни, які мешкають у місті Костополі, отримуватимуть газету «Голос України», тож будуть обізнані з новинами у нашій державі та за її межами. Видання власним коштом передплатив для ветеранів міський голова Костополя Євгеній Денисюк (на знімку).
— Поважаю цих людей. Завжди приймаю їх поза чергою, стараюсь, наскільки це можливо, допомогти у вирішення їхніх проблем, — каже Євгеній Олексійович. — За плечима у багатьох із ветеранів — тяжкі випробування війною, тож вони заслуговують на глибоку повагу. А у день святкування 65-річчя Перемоги разом з районною владою постараємось влаштувати для колишніх фронтовиків, партизанів свято — з піснями воєнних років, із спогадами, і, звичайно, вручимо матеріальну допомогу, бо ветеранам живеться нині нелегко.
— Наша родина не дочекалася з фронту мого дідуся Степана Ілліча Михалюка (світла йому пам’ять). Дорогами війни пройшов і мій тесть Йосип Францович Артюшевський, за що має чимало бойових нагород, — каже Є. Денисюк. — Тож День Перемоги — це велике свято для нашої сім’ї.