Футбол. УЄФА та її голова Мішель Платіні зацікавлені в тому, щоб Євро-2012 повноцінно пройшов  в Україні та Польщі. Про це заявив посол Євро-2012 від Польщі, видатний у минулому футболіст Збігнєв Бонек.
«Я переконаний, що Платіні зацікавлений в тому, щоб чемпіонат пройшов в Україні. УЄФА хоче розширити футбольний ринок на схід. Футбол — це спорт не лише для багатих країн, таких, як Англія, Німеччина або Франція. Проте існують певні межі. Якщо буде видно, що в бідних це влаштувати не вийде, УЄФА доведеться щось робити для порятунку свого головного заходу. Бажання — це одне, а здоровий глузд — інше», — сказав пан Бонек в коментарі виданню «Дзенник».
«Рішення про можливі зміни прийматиме виконавчий комітет УЄФА. Зараз це, справді, дуже делікатна справа. Уявіть, яка б з’явилася проблема, якби Україна перестала бути організатором чемпіонату Європи з футболу. Адже їхня команда, будучи господарем, має гарантоване місце в розіграші. І що, вони б раптом втратили це право? А жеребкування відбірного турніру вже пройшло», — додав Збігнєв Бонек.