Хокей. Визначився план підготовки національної команди України з хокею на тренувальному зборі, котрий розпочався вчора і триватиме до 17 квітня. До 8 квітня збірна працюватиме у ТРЦ «Термінал». На 9 та 10 квітня заплановано спаринги зі збірною Польщі. 11 квітня українці поїдуть на збір до столиці Білорусі. Там 16 числа зіграють контрольний матч із місцевою «Юністю». Виліт на чемпіонат світу до Нідерландів заплановано на 17 квітня.
Бокс. Чемпіон світу за версією WBA у суперважкій вазі британець Девід Гей зберіг титул, перемігши технічним нокаутом у дев’ятому раунді матчу в Манчестері американця Джона Руїса. Гей мав перевагу з самого початку поєдинку, тричі посилав суперника в нокдаун — у першому, п’ятому і шостому раундах. Нагадаємо, що британець став володарем чемпіонського поясу WBA 7 листопада 2009 року, перемігши за очками в німецькому Нюрнберзі росіянина Миколу Валуєва.
Варто сказати й про те, що Девід Гей постійно ухиляється від пропозиції братів Кличків зустрітися на рингу з одним із них. Володимир Кличко пообіцяв, що після бою, якщо Гей, нарешті, перестане уникати виклику і поєдинок відбудеться, обличчя «британського нахаби» нагадуватиме піцу.
Футбол. Першість країни. Перша ліга. 21-й тур. 3 квітня. «Волинь» (Луцьк) — «Фенікс» (Калініно). 4:0. «Десна» (Чернігів) — «Нива» (Тернопіль). 4:0. «Арсенал» (Біла Церква) — «Львів». 1:3. «Енергетик» (Бурштин) — «Севастополь». 1:2. «Динамо-2» (Київ) — «Геліос» (Харків). 2:2. «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) — «Кримтеплиця» (Молодіжне). 0:1. «Дністер» (Овідіополь) — «Харків». 2:0. «Олександрія» — «Сталь» (Алчевськ). 1:2. «Нафтовик» (Охтирка) — «Зірка» (Кіровоград). 2:1.
«Севастополь» — 48 очок, «Львів», «Сталь» — по 41, «Геліос» — 39, «Волинь» — 37, «Олександрія» — 35, «Кримтеплиця» — 33, «Десна» — 32, «Арсенал» — 30, «Динамо-2» — 28, «Нафтовик», «Дністер» — по 26, «Зірка» — 24, «Фенікс» — 22, «Енергетик» — 20, «Прикарпаття» — 10, «Нива» — 8, «Харків» — 4.
Спортивна гімнастика. Київ. Палац спорту. ІX міжнародний турнір «Кубок Стелли Захарової». У змаганнях взяли участь команди Білорусі, Словаччини, Бельгії, Угорщини, Ізраїлю, Литви, України, Росії.
У чоловіків перші дві сходинки п’єдесталу в особистому заліку посіли господарі турніру: переможцем став Олег Степко, другим — Олег Верняєв, третім — Павло Булавський з Білорусі. Збірна України виграла і командні змагання. На другому місці білоруси, на третьому — представники Литви.
У жінок у командній першості перемогли росіянки, в українок срібні нагороди, «бронза» — у збірної Угорщини. Особистий залік виграла Юлія Іньшина з Росії, «срібло» дісталося її співвітчизниці Ксенії Афанасьєвій, на третьому місці — угорська гімнастка Рената Тош.