Село Болязуби, що у Збаразькому районі, у дні великодніх свят стало місцем паломництва. Тут на пеньку від зрізаного дерева явився лик Ісуса Христа. 
Першими його побачили місцеві жінки, котрі поверталися з ранкового богослужіння. І потягнулися сюди люди з багатьох сіл не лише Тернопілля, а й сусідніх областей. Побували біля пенька і священики. Вони вважають, що кожне божественне з’явлення спонукає до покаяння, духовного очищення. Однак реакція церкви поки що вичікувальна. Висновки щодо образу (риси Спасителя доволі чіткі) будуть зроблені після тривалих спостережень і вердикту спеціальної церковної комісії.
Справжнім відкриттям у ці дні став і 13-річний іконописець з села Гадинківці Гусятинського району Іванко Крутій. Хлопчик любив малювати змалку. Починаючи з трьох років, крейдою, вуглинкою з печі розмальовував будь-яку поверхню. Нині він за кілька кілометрів їздить на уроки до Копичинської художньої школи. Вчителі його хвалять. Яке б завдання не дали, талановитий учень привнесе у нього щось своє, нестандартне. І хоч малює хлопчик (до речі, лівою рукою) на будь-яку тему, та найбільше його тягне до іконописання. В основному він малює так, як уявляє, а не як передбачено канонами. Ікони юного художника, а намалював він їх більше двох десятків, односельці вставляють у рамки і вішають на стіни. Сім’я, у якій підростає двоє дітей, живе дуже скромно. Весь дохід — з домашнього господарства, городу та сезонних батькових заробітків (мати без роботи). Іванко береже кожен пензлик, економить фарби.