2 березня, № 37
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», № 1869-VІ.
10 березня, № 42
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвідомчості справ, пов’язаних із соціальними виплатами», № 1691-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність», № 1872-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 41 Господарського процесуального кодексу України щодо призначення судових експертиз», № 1875-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України», № 1900-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про ставки акцизного збору на спирт етиловий та алкогольні напої» щодо ставки акцизного збору на спиртові дистиляти та спиртні напої, одержані шляхом перегонки виноградного вина або вичавок винограду», № 1883-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення порядку та строків зберігання деяких категорій документів», № 1877-VІ.
11 березня, № 43
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», № 1952-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Перелік пам’яток культурної спадщини, що не підлягають приватизації», № 1887-VІ.
16 березня, № 46
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень» та інших законодавчих актів України», № 1878-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підстав перегляду судових рішень», № 1876-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про соціальний захист дітей війни» щодо права на стаціонарну медичну допомогу в госпіталях ветеранів війни»,
№ 1891-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 17 Кодексу адміністративного судочинства України щодо компетенції адміністративних судів», № 1901-VІ.
18 березня, № 48
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про кінематографію» та інших законів України щодо підтримки виробництва національних фільмів», № 1909-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України щодо визначення підсудності справ з питань земельних відносин», № 1914-VІ.
30 березня, № 56
Закон України «Про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу України щодо виїмки матеріальних носіїв секретної інформації», № 1940-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 9 Закону України «Про участь України в міжнародних миротворчих операціях»,
№ 1941-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Протоколу про внесення змін до Угоди про звільнення від сплати мита, податків і видачі спеціальних дозволів за провезення нормативних документів, еталонів, засобів вимірювань і стандартних зразків, що провозяться з метою повірки та метрологічної атестації від 10 лютого 1995 року»,
№ 1955-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення соціальних гарантій прийомним батькам», № 1959-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання та протидії корупції», № 1962-VІ.