Сьогодні в Одесі триває «Гуморина», яка традиційно відкрилася 1 квітня на Думській площі і Приморському бульварі. Одразу після початку на Потьомкінських сходах пройшла акція «Одеса проти кінця сміху», а на Катерининській площі гостей свята розважали виступи вузівських команд КВН «Аукціон жартів».
Одночасно на Дерибасівській почалася розважальна програма «Чисто одеські атракціони», в рамках якої пройшов відкритий чемпіонат із швидкісного поїдання фаршированої риби. Водночас на Приморському бульварі розпочала роботу виставка карикатур «Усмішки без кордонів», а в міському саду відбулася «Гуморинка для дітей» і презентація програми «Лікар Сміх».
Не обійшлося й без уже традиційної карнавальної ходи «Одеса гумором живе». А ввечері одесити й гості міста могли побачити гала-концерти зірок української естради на Театральній площі і на Куликовому Полі. Завершилося 1 квітня святковим феєрверком і молодіжною дискотекою.
Нагадаємо, у зв’язку із проведенням «Гуморини» 1 і 2 квітня в Одесі оголошено неробочими днями. До того ж у магазинах і підприємствах громадського харчування, розташованих у центральній частині міста, продаж міцних спиртних напоїв і пива заборонено.