Футбол. Київське «Динамо» рухається у правильному напрямку, зробивши ставку на українців. Таку думку висловив легендарний футболіст «Динамо» 60-х років Віктор Серебряников, котрий нещодавно відзначив своє 70-річчя.
Але спершу спеціально для юних прихильників футболу розповімо, що цей блискучий, думаючий форвард-віртуоз — чотириразовий чемпіон СРСР, учасник трьох (!) чемпіонатів світу. А фірмовою «дугою Серебряникова» — ударом зі штрафного під поперечину — захоплювалися мільйони вболівальників.
— Тепер триває процес становлення команди, — каже грізний у минулому інсайд. — Газзаєв веде дуже правильну політику. Адже він узяв курс на омолодження команди і зробив ставку на українських гравців. Це велика відповідальність, бо тепер йому належить виконати копітку, складну роботу. У цій ситуації Валерію Георгійовичу необхідна підтримка громадськості, щоб люди розуміли, що він робить.
Також Віктор Петрович поділився думкою про сучасний футбол загалом. «Зараз найкращі клуби грають у сучасний, тотальний футбол, коли вся команда і обороняється, і атакує. Я б навіть сказав, це мобільний футбол, технічно грамотний, з використанням високих швидкостей. Яскравих виконавців у європейських клубах також з’являється дуже багато», — вважає зірковий динамівець.
Можливо, хтось не погодиться з цими оцінками. Але варто зазначити, що Віктор Серебряников — людина скупа на компліменти, не часто дає інтерв’ю. І взагалі він слів на вітер не кидає.