Футбол. Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перші матчі. 30 березня.
«Баварія» (Німеччина) — «Манчестер Юнайтед» (Англія) 2:1. Мюнхен. «Альянц Арена». Голи: Рібері, 77, Олич, 90+2 — Руні, 2. У складі господарів у кінці матчу на заміну вийшов Анатолій Тимощук.
«Баварія» у неймовірному за напругою матчі в компенсований час зуміла вирвати перемогу в одного з головних претендентів на тріумф у Лізі чемпіонів «Манчестер Юнайтед». Хоча цей результат майже не змінив диспозицію перед другою зустріччю цих команд. Чимось поєдинок нагадав фінал Ліги 1999 року, учасниками якого були саме ці клуби. Тільки цього разу опоненти помінялися ролями. На самому початку зустрічі англійці вийшли вперед. Ближче до кінця другого тайму завдяки зусиллям Франка Рібері абсолютно заслужено господарі відігралися. А за мить до фінального свистка божевільне влучення Івіци Олича принесло баварцям омріяну перемогу.
«Ліон» (Франція) — «Бордо» (Франція). 3:1. Ліон. «Жерлан». Голи: Лісандро, 10, 77 (п), Бастос, 32 — Шамах, 14.
Перше французьке дербі в рамках Ліги чемпіонів завершилося дещо несподіваною результативною перемогою господарів. Зустріч проходила в рівній боротьбі, але якщо футболісти «Бордо» свої моменти щоразу тринькали, чим особливо відзначався Маруан Шамах (хоча саме він забив єдиного м’яча гостей), то ліонці до своїх можливостей поставилися відповідальніше і ощадливіше. Ну а коли перевага господарів досягла двох м’ячів, гості, котрі розкрилися, могли швидше пропустити, ніж відігратися. Але надто пасивно повівся «Ліон» і не скористався шансами збільшити перевагу. А така ситуація зберегла інтригу до зустрічі в Бордо.
На знімку: рятівники «Баварії» Франк Рібері та Івіца Олич.


Фото з сайту УЄФА.