У Львові відбулося виїзне засідання Кабінету Міністрів з підготовки інфраструктури міста та області до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Результатом засідання стало підписання меморандуму між Кабінетом Міністрів і Львівською міською радою про співробітництво під час підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро—2012.
У рамках робочої поїздки Віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков ознайомився також зі станом будівництва стадіону у Львові. За його словами, компанія «Азовінтекс» більше не буде генеральним підрядником будівництва. Таке рішення було, зокрема, ухвалено через недотримання графіків будівництва та відсутності чіткості фінансування. Тепер стадіон будуватиме цілий консорціум — українські, турецькі, можливо, хорватські і македонські компанії. Щоправда, «Азовінтекс» також братиме участь у роботах, однак вже як субпідрядник. Наразі Б. Колесніков висловив упевненість, що «стадіон у Львові буде однозначно побудований до кінця 2011 року».
Водночас будівництвом злітно-посадкової смуги Львівського аеропорту замість «Азовінтексу» віднині опікуватиметься компанія «Альтком» (Донецьк), яка нині розбудовує смугу Донецького аеропорту.
Крім того, Віце-прем’єр-міністр оглянув кільцеву дорогу навколо міста, побував у Трускавці, де провів нараду з представниками готельного бізнесу.