У північному Криму під час руху потяга зі станції Джанкой до Красноперекопська був виявлений витік аміачної води із залізничної цистерни. Як розповіли в ГУ МНС автономії, причиною НП стала несправність нижнього зливного клапана. Потяг зупинили між селом Ішунь та Красноперекопськом, рятувальники провели зрошення цистерни й місця стоянки. Співробітники заводу «Бром» усунули несправність. Потерпілих та загрози забруднення навколишнього середовища, за повідомленням прес-служби кримського відділення МНС, немає.
Сказати «ні» вишам, які лише витягають гроші з республіканського бюджету
Міністр освіти та науки АРК Валерій Лавров, вважає, що в Криму необхідно скоротити кількість вищих навчальних закладів. Сьогодні на півострові працюють 98 вузів, при цьому, за словами чиновника, якість підготовки фахівців у деяких з них «досить сумнівна», однак на їхнє утримування йдуть величезні суми з республіканського бюджету.
Лавров нагадав, що в 2006 році в автономії налічувалося 146 вищих навчальних закладів, деякі з них закрили через недоцільність їхнього існування. «Ми закрили. Сьогодні дійшли до 98. Ця робота має бути продовжена, і ми повинні сказати «ні» тим вузам, які не відповідають інтересам Криму, які не готують кадри для Криму, а лише витягають гроші з кишень кримчан».