Футбол. М’яко кажучи, невиразна, з натугою гра київського «Динамо» після зимової перерви в чемпіонаті суттєво позначилася на результатах команди. І вона поступилася лідерством своєму головному конкуренту — «Шахтареві». Звісно, такий перебіг подій вочевидь не влаштовує численних прихильників синьо-білих.
Особливо болісно вони сприйняли поразку своїх улюбленців від аутсайдера турніру ужгородського «Закарпаття». Як кажуть у таких випадках, то була остання крапля, котра переповнила чашу. Тоді, хоч як це прикро, пролунали не зовсім коректні, навіть образливі слова на адресу керівників і тренера уславленого клубу.
Але життя триває, і завтра у «Динамо» новий іспит. А разом із ним — нагода хоч трохи реабілітуватися в очах уболівальників. На стадіоні імені Валерія Лобановського динамівці прийматимуть харківський «Металіст», котрий якраз радує своїх прихильників переможною і результативною грою.
— Для команди, котра претендує на золоті медалі, важливі геть усі поєдинки, — каже наставник киян Валерій Газзаєв. — За перемогу чи то над «Закарпаттям, чи то над «Металістом» дають однакові три очка. Отже, мусимо боротися в кожній конкретній зустрічі. Скажу й про те, що паралельно зі стратегічними завданнями в чемпіонаті триває непроста перебудова в команді, котра, дуже сподіваємося, має принести плоди ближче до старту «Динамо» в єврокубках. А влітку ми неодмінно проведемо необхідне кадрове підсилення...