Днями завдяки народному депутату Вадиму Колесніченку (Партія регіонів) 11-літньому севастопольцеві Андрію Делейчуку подарували унікальний нейро-ортопедичний реабілітаційний пневмокостюм «Атлант». Про це «Голосу України» повідомив голова громадської організації «Об’єднання підтримки, розвитку молоді та спорту в Севастополі» Олександр Синявський.
27 листопада 2007 року з маленьким севастопольцем сталося лихо: на пішохідному переході його збив автомобіль. Відтоді хлопчик паралізований. Але у нього з’явився шанс.
Новий пневмокостюм призначений для реабілітації неврологічних хворих, зокрема, з руховими порушеннями, ушкодженнями хребта й спинного мозку, дитячим церебральним паралічем, а також при захворюваннях опорно-рухової системи. «Атлант» виконано у вигляді комбінезона з рукавами, який щільно облягає, в якому є натяжний пристрій у вигляді камер, розташованих уздовж кінцівок і тулуба по спині уздовж м’язів антагоністів.
Крім народного депутата, участь у долі Андрія взяли фонд «Засідання» (Москва), севастопольський боксер Євген Михайлюк, актор Артур Смольянінов (фільм «9 рота»), артист Кирило Андреєв (група «Іванушки-Інтернешнл), олімпійський чемпіон і чемпіон світу з боксу Костянтин Цзю.