Наступний парламентський тиждень чітко розставить крапки над «і» в частині практичних опозиційних чи провладних дій певних політичних сил. Про це заявив учора заступник Голови Верховної Ради Микола Томенко, перебуваючи на Буковині.
Як приклад М. Томенко навів розгляд у парламенті постанови про звільнення з посади міністра освіти й науки Дмитра Табачника. «Тоді буде зрозуміло, хто проголосує за цю вимогу опозиції, а хто підтримає коаліцію», — зазначив він.
Микола Томенко також під час відвідин дитячого дошкільного закладу № 41 у Чернівцях представив новий спільний проект Фонду «Справедлива країна» та Національної радіокомпанії України «Слуханка для української малечі».
Він також зустрівся і зі студентами та професорсько-викладацьким складом історичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і презентував книгу «Історія української Конституції». За словами автора,   «досліджуючи історію українських конституцій, а також контексти, в яких вони народжувались, можна дійти висновку, що написання Конституції було одним із ключових завдань української еліти практично на всіх етапах формування української держави».
Чернівці.