Живим і неушкодженими зняли з 15-метрового дерева чоловіка рятувальники Козятинського відділу МНС України (Вінницька область). Зробити це було непросто, адже, забираючись на верхівку, той зрізав за собою всі гілки. До приїзду своїх рятівників він дві години просидів на дереві. Посинілого від холоду і з обдертими до крові ногами, потерпілого доставили до лікарні.
Пригода сталась у селі Комсомольське Козятинського району. 42-річний чоловік з ножівкою прийшов на околицю, вибрав найвище дерево і поліз на нього. Піднімаючись, щоразу спилював за собою гілляки. Односельцям самотужки не вдалося зняти верхолаза. Вони викликали рятувальників. За допомогою пожежної автодрабини на дерево забрався старший пожежник пожежної частини-11 Леонід Шкільнюк. Для страховки обв’язав чоловіка мотузкою і зняв на землю.
Причину такої витівки лікарі пояснили хворобою їхнього односельця. Ще донедавна цей чоловік мав відповідальну роботу. У нього за плечима дві вищі освіти. Але відтоді як захворів на шизофренію, час від часу дивує земляків непередбачуваними вчинками.