З глибоким сумом сповіщаємо, що на 74-му році життя помер народний депутат України ІІ скликання

НАЙДА Георгій Іванович.

Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким покійного.

Народні депутати України

Симоненко П. М., Мармазов Є. В., Парубок О. Н., Цибенко П. С.

* * *

Асоціація народних депутатів України з глибоким сумом сприйняла звістку про передчасну смерть 12 серпня 2014 року народного депутата другого скликання, члена асоціації

Найди Георгія Івановича.

Георгій Іванович народився 26.01.1940 року в селі Весела Врадіївського району Миколаївської області. Вищу освіту здобув в Одеському інституті інженерів морського флоту, за фахом — інженер-експлуатаційник. Трудову діяльність розпочав у 1961 році після закінчення інституту з посади стивідора. Потім були посади технолога, старшого стивідора, заступника начальника вантажно-розвантажувальної дільниці, начальника лабораторії, старшого диспетчера портового флоту в м. Херсоні. З 1974-го по 1991 рік — на партійній роботі від інструктора ОК КПУ до секретаря ОК КПУ, від завідувача відділу МК КПУ до першого секретаря МК КПУ м. Херсона. З 1991 року — докер Херсонського морського порту. З 1992-го — генеральний директор Асоціації морських портів України. В 1994 році був висунутий кандидатом і обраний народним депутатом у Верховну Раду України. У парламенті працював членом Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту і зв’язку. Входив до депутатської фракції «Комуністи України — за соціальну справедливість і народовладдя». Був членом Комітету з питань морської політики при Президентові України.

У політичному, громадському житті був активним учасником законотворчого процесу. Георгій Іванович назавжди залишиться у нашій пам’яті порядною і самовідданою людиною, активним громадянином держави. Найщиріші співчуття сім’ї і близьким покійного.