Студент випав із пасажирського потяга й потрапив під товарний. Трагедія сталася біля залізничної станції Калинівка на Вінниччині.
П’ятеро студентів залізничного училища їхали в потязі Харків—Трускавець на практику до Хмельницького. Шукали місце для куріння. Провідник 14-го вагона нагадав, що робити це в тамбурі заборонено. Переходили з вагона у вагон із надією, що десь таки вдасться запалити цигарки. «Двері останнього вагона не були зачинені на ключ, — каже заступник начальника лінійного відділу міліції станції Вінниця Олег Шелінговський. — 22-річний хлопець, який ішов перший, відчинив їх і за інерцією ступив у порожнечу...»
У цей час по сусідній колії наближався товарний потяг. Його машиніст пізніше пояснював оперативникам лінійного відділу міліції, що побачив людину на рейках приблизно за триста метрів. Потерпілий зреагував на гудок, спробував піднятися на руки, але надто короткою була відстань для гальмівного шляху. Після падіння з вагона хлопець опинився на сусідній колії, очевидно, травмував ноги, тому не міг швидко піднятися, продовжує Олег Шелінговський. Хлопці були тверезі, що засвідчили пасажири, які їхали разом із ними.
За фактом загибелі людини транспортна прокуратура порушила кримінальну справу. За попередніми даними, провідника вагона підозрюють у порушенні правил безпеки, що призвело до смерті пасажира.