Дирекція Прем’єр-ліги стурбована тим, що останнім часом з боку футболістів і тренерів команд почастішали випадки нецензурних висловів під час та після закінчення матчів.
Вказуємо на неприпустимість згаданих випадків і вважаємо їх такими, що завдають шкоди репутації всього українського футболу. Цього не можна допускати, оскільки футболісти та тренери команд, враховуючи їхній вплив на суспільство, своєю поведінкою повинні являти приклад для молодого покоління футболістів і вболівальників, а також відчувати соціальну відповідальність перед ними.
З огляду на це наполегливо просимо керівників клубів Прем’єр-ліги провести роз’яснювальну роботу зі своїми співробітниками щодо недопущення подібних порушень у майбутньому.
У свою чергу, Прем’єр-ліга ретельно відстежуватиме кожний подібний випадок і застосовуватиме жорсткі дисциплінарні та фінансові санкції до винних.
Відкладено до тепліших часів
Відкрите тренування київського «Динамо», яке мало відбутися вчора, перенесно. До такого рішення керівництво клубу спонукали несприятливі погодні умови. За словами віце-президента ФК «Динамо» Вадима Костюченка, чекати нової дати відкритого тренування залишилося зовсім недовго: «Щойно погода стабілізується і трохи потеплішає, з тренерським штабом команди буде узгоджено нову дату відкритого тренування на стадіоні імені Валерія Лобановського».