Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBO і ІBF Кличко-молодший (53-3-0, 47 КО) із нетерпінням очікує суботньої зустрічі на ринзі з обов’язковим претендентом за версією WBO американцем Едді Чемберсом (35-1-0, 18 КО).
«Цього вечора буде вписано черговий рядок в історію боксу, і я радий, що причетний до цієї події, — каже Володимир. — Наскільки небезпечний Едді Чемберс? Я цілком усвідомлюю, що цей невеликий на зріст чоловік украй небезпечний. Пан Чемберс не випадково увійшов до еліти надважкої ваги. Тому з моїм тренером Еммануелем Стюардом ми негайно вирушимо до спортзалу, щоб продовжити підготовку до суботньої зустрічі».
«З величезною повагою ставлюся до Чемберса. Те, про що він говорив, і що обіцяє зробити в суботу, ми побачимо на ринзі. Я готовий захистити свій титул і залишити всі три пояси в родині Кличків. Нам не вистачає ще одного, але про це ми поговоримо згодом», — поділився Володимир Кличко.
Нагадаємо, що бій Кличка-молодшого з Едді Чемберсом за титул відбудеться найближчої суботи на рингу, встановленому на полі футбольного стадіону «Eсприт Aрeнa» у Дюсселдорфі (Німеччина).
У декого може виникнути відчуття занепокоєння, бо підступна зима не бажає поступатися місцем весні. До речі, в місті на Рейні синоптики прогнозують удень 20 березня хмарну погоду з невеличким дощем і температурою + 11 градусів. Увечері, зрозуміло, буде ще прохолодніше.
Але стадіон, котрий уміщує 51 500 глядачів, має дах. А спеціальна система підігріву дає змогу проводити різні заходи навіть у розпал зими. Хотілося б вірити, що і боксери, і вболівальники матимуть комфортні умови.
На знімку: Володимир Кличко і Едді Чемберс під час спільної прес-конференції у Дюссельдорфі.