«...Уся ця краса на полотні озвалась піснею в мені» — таку назву мала презентація нового альбому Лариси Бойко, члена асоціації композиторів Всеукраїнської музичної спілки, лауреата всеукраїнських та міжнародних фестивалів та конкурсів. Захід проходив у Житомирському міському палаці культури.
— На створення циклу музично-поетичних мініатюр мене надихнули картини Юрія Камишного. Я спробувала перетворити барви на звуки музики, — розповіла Лариса Бойко під час презентації.
У фойє і на сцені були виставлені картини натхненника — заслуженого художника України, лауреата кількох премій, у тому числі й Міжнародної імені Миколи Реріха. Лариса Бойко грала на гітарі і співала власні пісні. На новому компакт-диску їх 15. Написано їх на слова Лесі Українки та сучасних поетів.
Митці мовою гітари, флейти (у виконанні Анни Бондарчук), поетичного слова і барв передавали своє відчуття гармонії цього світу.
Видання альбому і проведення концерту-виставки стало можливо завдяки Житомирському міському благодійному фонду Михайла Заславського, підприємцю Олександру Осадчому та народному депутатові України Володимиру Марущенку, який узяв участь у презентації і побажав митцям нових творчих успіхів.
На знімку: Лариса Бойко та Юрій Камишний. 
Фото автора.