Уночі 15 березня в селі Кутище Любарського району перекинувся «Неоплан», який віз 21 туриста в Буковель: водій не впорався з керуванням. Наслідки ДТП сумні: троє загиблих, 10 осіб з різними травмами госпіталізовано до Любарської райлікарні. 
Ця аварія продовжила на Житомирщині чорну смугу пригод з великою кількістю жертв. 12 березня вранці на дорозі, що веде з Житомира на Київ, між Коростишевом і Кочеровом вантажний мікроавтобус «Фольксваген» виїхав на зустрічну смугу руху, де він зіткнувся з «Ладою», затим на них після різкого гальмування занесло мікроавтобус «Фіат». Результат — п’ятеро загиблих.
Знову вибухнув газ
Минулої суботи у Бердичеві стався вибух побутового газу в одній із квартир двоповерхового житлового будинку. Загинула 44-річна жінка. Внаслідок вибуху обвалилася стеля, зруйновано стіни між сусідніми квартирами, а в зовнішній стіні утворилася велика тріщина. Усіх мешканців будинку, в якому 18 квартир, відселено, забезпечено їх проживання і харчування, біля будинку організовано цілодобове чергування міліції. Прокуратура міста порушила кримінальну справу за фактом неналежного виконання службовими особами Бердичівського управління з експлуатації газового господарства службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки.