«Манчестер Юнайтед» (Англія) — «Мілан» (Італія). 4:0. Манчестер. «Олд Траффорд». 74 595 глядачів. Голи: Руні, 13, 46, Пак Чжі Сун, 59, Флетчер, 88. Перший матч — 3:2.
Про принциповість англо-італійського протистояння говорилося багато. Але передбачити отаку різницю між лідером англійської прем’єр-ліги і одним із найкращих клубів італійської Серії А було важко. «Манчестер Юнайтед» не обіграв, а декласував свого суперника. І якщо в Мілані господарі поступилися з мінімальним розривом, продемонструвавши досить серйозний опір на рідному стадіоні, то позавчора все стало на свої місця.
З перших хвилин «МЮ» обрав єдино правильне рішення — убезпечити себе від стартового навалу суперника і неодмінно забити самим. Зрештою, підопічні сера Алекса Фергюсона з успіхом впоралися із задуманим. З четвертої спроби Руні таки вразив ворота міланців, пробивши головою після навісної передачі Невілла. Надалі хід матчу цілковито контролювали господарі. Вони, коли бажали, збільшували тиск. Щоправда, інколи дозволяли гостям наблизитися до свої воріт, але не надто.
Вражаюча перевага «Манчестера» виявлялася навіть не у володінні м’ячем, не в ударах по воротах, а в солідності і впевненості, що їх демонстрували геть усі манкуніанці. Вони знали, що завжди можуть додати, скористатися помилкою суперника, грамотно оборонятися й контратакувати.