Лідер «Фронту змін» відмовився...
Лідер політичної партії «Фронт змін», народний депутат України Арсеній Яценюк переходить в опозицію і розпочинає формування власного уряду. Про це йдеться у повідомленні прес-офісу «Фронту змін».
Таке рішення політик прийняв після зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем, на якій, за повідомленням прес-служби глави держави, В. Янукович запропонував А. Яценюку високу посаду в майбутньому уряді, але той відмовився.
«Після складної, але дуже важливої зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем я прийняв рішення перейти в опозицію, сформувати власний уряд і захищати цінності, ідеали і позицію, з якою я йшов на президентські вибори», — заявив лідер «Фронту змін». А. Яценюк вважає, що в іншому разі, зокрема в рамках коаліції з Партією регіонів, реалізувати свою позицію йому не вдасться. «Це єдиний шлях до того, щоб реалізувати своє бачення розвитку країни. В іншій конструкції, зокрема, в конструкції з Партією регіонів, сьогодні це неможливо зробити», — сказав він.
Політик при цьому наголосив, що рішення про перехід в опозицію остаточне.
...а Тігіпко погодився на посаду 
Під час зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем Сергій Тігіпко погодився працювати в новому уряді, повідомляє прес-служба глави держави.

«Сергій Тігіпко не належить до жодної з парламентських партій. Народ України висловив йому значну підтримку на минулих президентських виборах, підтримавши таким чином зміни і реформи. Тігіпко — добра кандидатура для того, щоб керувати економічним блоком», — наголосив Віктор Янукович після зустрічі з лідером партії «Сильна Україна».