Нині на будівельному майданчику стадіону у Львові зайняті близько 140 працівників. Про це розповів директор Департаменту з підготовки до Євро-2012 Львівської міської ради Олег Засадний. «Нині на стадіоні триває «розкручування» робіт, тому кількість працівників скоро збільшиться, і будуватимуть об’єкт не 140, а десь 400 чоловік, — зазначив він. — Ми маємо здати стадіон наприкінці липня 2011 року, тому, виходячи з цієї дати, і плануватимемо роботи, адже розуміємо, що кінцева дата будівництва повинна бути дотримана», — пояснив пан Засадний
Китайці гав не ловлять
Польські митники вилучили більш як 10,5 тисячі пар спортивного взуття із символікою Євро-2012. Товар прибув до порту польського міста Гдиня, інформує «Газета Свєнтоянська».
Юридичні фахівці, які представляли УЄФА, підтвердили, що згадана продукція порушує права на інтелектуальну власність Європейського футбольного союзу.
Загалом, митниками у контейнері, що прибув із Китаю на замовлення фірми з Жешува, було виявлено 10 656 пар взуття загальною вартістю понад 400 тисяч злотих (1,1 млн. грн.).
Маркевич бажає подовження
Тренер збірної України та харківського «Металіста» Мирон Маркевич попросив перенести фінал Кубка України сезону-2009/10. Як запевнив Мирон Богданович, це має позитивно позначитися на підготовці збірної України.
— Травневий збір нашої команди буде дуже важливим, тому я хочу звернутися і до керівників Прем’єр-ліги та ФФУ, і до своїх колег із клубів з проханням про невеличке корегування завершального відрізка чемпіонату, — сказав пан Маркевич.
Прошу, щоб сезон у нас завершився не 16 травня фіналом Кубка країни, а поєдинками завершального туру першості. Якщо матчі 30-го туру відбудуться 9 травня, то до нашого збору, який почнеться через 11 днів, більшість виконавців зможуть повністю не відновитися. Одне слово, на користь збірній тур треба перенести. Сподіваюся, нам підуть назустріч.
У ПФЛ — новий президент
Новим президентом Професіональної футбольної ліги обрано 60-річного Мілетія Бальчоса. За нього віддали 24 голоси. Інший претендент на цю посаду, Юрій Кіндзерський (президент ФК «Львів»), отримав на 3 голоси менше.
Мілетій Бальчос народився на Тернопільщині, в селі Залісці Шумського району. Отримав кілька вищих освіт, має спеціальності фельдшера, політолога, вчителя фізичної культури, тренера-викладача з фізичної культури та спорту. 1995 року став тренером вищої кваліфікації з футболу. У 1968 — 1991 служив в армії, брав участь у бойових діях в Афганістані. Має бойові нагороди.
Працював тренером аматорських колективів та команд другої ліги. Був співробітником науково-методичного центру футбольного клубу «Динамо» (Київ), працював керівником груп з розробки концепцій розвитку футболу, відповідальним секретарем, виконувачем обов’язки виконавчого директора ПФЛ. У ФФУ обіймав посади заступника голови Комітету збірних команд, заступника голови Комітету професіонального футболу ФФУ.