Хокей. Через 15-20 днів власники київського «Сокола» повністю розрахуються з боргами по зарплаті перед хокеїстами і тренерським штабом команди. Про це заявив президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін.
Кілька місяців тому керівництво «Сокола» придбало недобудову у районі Національного виставкового центру. За 2—3 роки там планують звести льодовий комплекс — нині активно шукають інвестора. ФХУ планує реконструювати київський Палац спорту. Це може тривати дев’ять місяців. У подальших планах команди — виступ у Континентальній хокейній лізі, найсильнішій у Європі.
Понікаровський і Федотенко тепер разом
Клуб НХЛ «Торонто Мейпл Лівз» обміняв українського нападника Олексія Понікаровського на двох гравців із клубу «Піттсбург Пінгвінз», де вже виступає наш співвітчизник Руслан Федотенко.
Як повідомляє TSN, за 29-річного хокеїста «кленові листки» отримали оборонця Мартіна Шкоулу та нападника Луку Капуті.
Влітку цього року Понікаровський стане необмежено вільним агентом. Його зарплата в сезоні 2009/10 становила 2,5 мільйона доларів. У 61 матчі він набрав 41 (19 +22) очко. Загалом в НХЛ в активі Понікаровського 114 закинутих шайб і 257 балів за результативність у 477 зустрічах.