Бокс. Віталій Кличко завершить кар’єру боксера, якщо зможе організувати бій з Девідом Геєм і відібрати у британця титул чемпіона світу WBA. Про це чемпіон світу WBC у надважкій вазі заявив у коментарі іsport.ua.
«Насамперед є мета, якої ми з братом не зрікалися. Хочемо зібрати всі пояси в одній родині. Тому, ви, либонь, розумієте, навіть у разі, якщо представники Миколи Валуєва погодяться на наші умови, то цей бій не буде останнім. Хоча переговори з росіянином нині у стані ступору», — сказав українець.
«Сподіваюся, у найближчі кілька місяців нам вдасться домовитися з Девідом Геєм про бій, я заберу у нього пояс чемпіона за версією WBA і відразу оголошу про завершення кар’єри», — додав Віталій Кличко.
***
Дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі американець Джон Руїз вважає, що британець Девід Гей переміг Миколу Валуєва завдяки галасливій підтримці вболівальників. Нагадаємо, Руїзу доведеться зустрітися з Геєм, який володіє титулом WBA, 3 квітня в Манчестері.
«Гей виграв, значить, у нього була блискуча тактика. Якби він програв, то всі сказали б, що він вибрав жахливу тактику. Девід багато рухався, але рідко завдавав удари. Той факт, що йому присудили перемогу рефері, багато в чому пов’язаний із уболівальниками, котрі прийшли підтримати його. На кожен удар Девіда фанати кричали та верещали — і це сильно вплинуло на суддів. Але якщо Гей переміг, значить він провів бій ідеально», — цитує Руїза South London Press.