Прийміть найтепліші вітання та найщиріші побажання з нагоди свята весни, ніжності й кохання — 8 Березня!
Це не випадковість, що це свято відзначається на початку весни, саме тієї щасливої пори, коли природа оживає й пробуджується після холодної зими, коли будь-яка людина з нетерпінням чекає на тепло, оновлення й ніжність.
Жінка багато в чому схожа на весну: лагідністю, красою, емоційністю, веселковою насиченістю почуттів. І саме завдяки вам — жінкам, вашій любові й доброті чоловіки долають негаразди, не втрачають надії і вірять у краще. Адже тепло і ласка сердець жінки-матері, дружини, коханої, її ніжна посмішка допомагають долати всі прикрощі нашого буття.
Сьогодні важко назвати хоч одну сферу діяльності, де не працювали б жінки, адже неможливо уявити собі професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Ваші дзвінкі голоси та лагідні очі реально змінюють наше буття на краще, наповнюють життя новим змістом. Велика вам наша чоловіча вдячність за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші ніжні душі!
Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог!
Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, щоб ви почувалися щасливими!
З повагою, Сергій МІЩЕНКО, народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко, голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики.