Минулої середи в столичному кінотеатрі «Україна» було гамірно. Хол розпирало від начепурених пасажирів рейсу Бангкок—Київ, що тільки-но приземлилися на прем’єру нової стрічки «Любов у великому місті-2» від «Студії Квартал 95».
Таку імітацію робили фільмові квитки у вигляді посадкових талонів. Дівчата роздавали паспорти до «країни кохання» з візами — помадними цьомками. Прем’єру представляли режисер Марюс Вайсберг і актори: Володимир Зеленський, Віра Брєжнєва, Анастасія Задорожна, Світлана Ходченкова, Олексій Чадов і Філіп Кіркоров. Останній багато жартував, а в кінці розчулився: «Як же все-таки відрізняються прес-конференції в Україні та Росії. Від них хочеться тікати, а від вас не хочеться йти!»
Кіно знімали в Таїланді та Москві. Володимир Зеленський розповів: «Грати важко. Це дуже серйозна праця. Не тільки клімат перенести, а й протягом двох місяців працювати, мов коні. На екрані все легко й смішно, хоч я ще не бачив, хочу подивитися тепер, як і ви. Все, що відбувається на сцені, для мене теж важко. Завжди довго готуюся, репетирую до зустрічі з глядачем, бо, як професіонал, не можу просто вийти і — мовляв, дивіться, клац і готово».
На тусовці було зоряно. Ірина Білик у волохатій неоново-рожевій шубі прийшла зі стилістом Сергієм Звєрєвим у шпичастій «косусі». Завітала Світлана Лобода. Всі — з накладними губами. Ані Лорак отримала біло-трояндовий букет від Кіркорова. Сновигали бізнесмени, депутати, артисти, гонщики, маловідомі співачки та інший традиційний бомондний люд.
Що ж до стрічки, вона нагадує довгий кліп. У Таїланді камера метушиться, аж дух забиває. Картинка пістрявіє гарними інтер’єрами, вбранням, любощами в дусі r’n’b-шного відео. Маленький хлопчик із першого ряду, приведений батьком-репером, до середини стрічки вже стрибав по підлозі. Жарти — «квартального» стилю. Кіркоров у ролі святого Валентина має поголену голову й вбрання буддійського монаха. З’являється концентровано, «підриваючи» публіку символічними репліками. На західний манер другорядні ролі виконали всуціль «зірки»: Леонід Ярмольник — батечко-буржуй, Михайло Єфремов —тренер з дзюдо, Ігор Верник — стоматолог, Павло Воля — таксист Гамлет із Єревана (до слова, в цій ролі вигляд у нього адекватніший, ніж у попередніх). Тож маємо нову восьмиберезневу комедію, ще й із «жіночним» лейтмотивом — головні герої стають батьками. А закінчується все... знов початком. Нового, вже третього фільму, який обіцяють у 2011 році.