Футбол. Президент ФК «Оболонь» (Київ) Олександр Слободян вважає, що «Кривбас» має заплатити його клубу компенсацію за перехід Юрія Максимова на посаду головного тренера команди з Кривого Рогу.
«Минуло досить багато часу, та «Кривбас» не побажав компенсувати розірвання чинного контракту Максимова з ФК «Оболонь» і заявив, що вони не знають такого Максимова.
— Цитую дослівно фразу з листа генерального директора ФК «Кривбас» пана Затулка: «2009 року футбольний клуб «Кривбас» (Кривий Ріг) та його представники не вступали в жодні переговори ані з ФК «Оболонь», ані з самим Юрієм Максимовим на предмет призначення цього фахівця на посаду головного тренера ФК «Кривбас»...

Що тут можна додати? Ми також знаємо, що «Кривбас» хоче переманити окремих наших футболістів. Гадаємо, це питання перейшло в площину моралі та юриспруденції. Є футбольні правила й закони — їх слід дотримуватися! Або «Кривбас» заплатить компенсацію, або це зробить сам Максимов, або тренер буде позбавлений права працювати у «Кривбасі». Така наша точка зору, — цитує свого президента офіційний сайт київського клубу.