Голова Полтавської обkдержадміністрації Валерій Асадчев вважає, що можна. Він навіть закликав органи місцевого самоврядування та голів райдержадміністрацій області прийняти місцеві бюджети, не чекаючи, доки «чухатимуться в Києві», — до прийняття держбюджету.
— Найголовніше завдання, яке ми ставимо сьогодні, — прийняття обласного бюджету, — зазначає Валерій Асадчев. — Я на цьому наполягатиму як ніколи. За два місяці Полтавщина перевиконала обласний бюджет більш як на 
9 мільйонів гривень. Тому наше завдання — подати проект бюджету в обласну раду. Адже треба фінансувати, як належить, капітальні й поточні видатки — всі структури повинні працювати в нормальному режимі, можливості такі сьогодні є. У регіоні немає таких проблем, як із державним бюджетом. Тому я дуже просив би всі управління облдержадміністрації попрацювати з головним фінансовим управлінням облдержадміністрації та скласти обласний кошторис. Нехай ми будемо перші в Україні, але це буде цілковито правильний шлях.
Водночас голова Полтавської обласної ради Олександр Удовіченко вважає, що реалізувати цю пропозицію неможливо, оскільки вона суперечить чинному законодавству. Він прогнозує, що березень таки буде «безбюджетним».