Жителів Кам’янця-Подільского лякають, що їм доведеться платити подвійну плату за послуги водо- та теплопостачання, які вони отримали в грудні 2009-го — січні 2010 років. 

Листи з таким змістом їм адресує ЗАТ «Тепловоденергія», підприємство, яке донедавна ці послуги надавало. У грудні минулого року суд зобов’язав його повернути майновий комплекс вартістю понад 100 мільйонів гривень громаді. Проте ЗАТ всіляко зволікало. До того ж, за інформацією міського голови Анатолія Нестерука, припинило розрахунки за спожитий газ із ДК «Газ України», накопичивши 15 мільйонів гривень боргу, хоч мешканці продовжували справно платити. Колишні господарі примудрилися затримати також розрахунки за використану ЗАТ електроенергію на один мільйон гривень, а головне — завинили зарплату своїм робітникам. Депутатський корпус міста прийняв вимушене рішення — зібрати зі споживачів плату за послуги на спеціальний рахунок, щоб розплатитися з ДК «Газ України».
Комунальне підприємство «Міськтепловоденергія», яке надає згадані послуги з першого лютого, розпочало приймати, крім своих, і платежі за послуги попередника. Проте ЗАТ зажадало сплачувати виключно йому. Але невдовзі виконувач обов’язків голови правління ЗАТ «Тепловоденергія» Євген Радченко звернувся з письмовим проханням перерахувати зібрані кошти для виплати заробітної плати колишньому трудовому колективу. Горе-роботодавці заборгували людям 2040 тисяч гривень, з них майже 52 тисячі — за листопад, 383 — за грудень та один мільйон 604 тисячі за січень. Влада Кам’янця та керівництво «Міськтепловоденергія» вирішили перерахувати кошти на зарплату, адже йдеться майже про тисячу кам’янецьких сімей. Наразі люди вже отримали свої кревні.