2 лютого, № 17
Закон України «Про внесення змін до пунктів 14 і 15 розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України щодо терміну на продаж земельних ділянок», № 1783-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди про грант (Проект ядерної безпеки Чорнобильської АЕС) між Європейським банком реконструкції та розвитку (як Розпорядником коштів Гранта з Рахунка ядерної безпеки), Кабінетом Міністрів України та Державним комітетом ядерного регулювання України (як Одержувачем)», № 1813-VІ.
5 лютого, № 20
Закон України «Про внесення змін до Закону України» «Про вибори Президента України» щодо організації роботи виборчих комісій», № 1849-VІ.
9 лютого, № 22
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів», № 1804-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Конвенції про охорону та заохочення розмаїття форм культурного самовираження», № 1811-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Протоколу між Урядом України та Урядом Чеської Республіки про внесення змін до Угоди між Урядом України та Урядом Чеської Республіки про сприяння та взаємний захист інвестицій, підписаної 17 березня 1994 року в м. Празі», № 1812-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 10 Закону України «Про державні нагороди України», № 1815-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 10 Закону України «Про державні нагороди України», № 1816-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 10 Закону України «Про державні нагороди України», № 1817-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії розповсюдженню дитячої порнографії», № 1819-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення права на листування осіб, які тримаються під вартою, та засуджених осіб», № 1829-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про транскордонне співробітництво», № 1833-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», № 1836-VІ.
10 лютого, № 23
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про вищу освіту» щодо питань студентського самоврядування», № 1798-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», № 1834-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 29 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», № 1835-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони фінансовим установам в односторонньому порядку збільшувати розмір процентів та інших платежів, передбачених кредитним договором», № 1822-VІ.
11 лютого, № 24
Закон України «Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на період до 2011 року», № 1841-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв», № 1824-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підтримки літакобудівної промисловості в Україні», № 1814-VІ.
16 лютого, № 27
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері поводження з відходами», № 1825-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань мисливського господарства, полювання та рибальства, охорони, використання і відтворення тваринного світу», № 1827-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про природно-заповідний фонд України», № 1826-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Кримінально-виконавчого кодексу України щодо забезпечення прав засуджених осіб в установах виконання покарань», № 1828-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питань міжнародного приватного права», № 1837-VІ.
17 лютого, № 28
Закон України «Про Регламент Верховної Ради України», № 1861-VІ.
18 лютого, № 29
Закон України «Про затвердження Указу Президента України «Про оголошення територій міста Калуш та сіл Кропивник і Сівка-Калуська Калуського району Івано-Франківської області зоною надзвичайної екологічної ситуації», № 1885-VІ.
24 лютого, № 33
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Молдова про утримання автодорожніх мостів на українсько-молдовському державному кордоні», № 1867-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо формування статутних капіталів господарських товариств», № 1873-VІ.
27 лютого, № 36
Закон України «Про ратифікацію Договору між Україною та Республікою Білорусь про передачу осіб, засуджених до позбавлення волі, для подальшого відбування покарання», № 1904-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про дозвільну діяльність у сфері використання ядерної енергії», № 1874-VІ.